Kleurplaten

Een kleurplaat is veelzijdiger dan je misschien denkt. Ze zijn niet langer alleen bedoeld voor kinderen, ook volwassenen weten de kleurplaat te vinden. Netjes binnen de lijntjes, in bonte kleuren of zo natuurgetrouw mogelijk; kleuren blijft leuk en ontspannend.

Een kleurplaat is een creatieve toevoeging aan het promotiepakket van een bedrijf, museum, educatieproject of evenement. Denk bijvoorbeeld aan de feestelijke opening van een nieuw pand, de viering van een jubileum of natuurlijk gewoon traditiegetrouw om kinderen bezig te houden. Kleurplaten zijn hoe dan ook volledig aan te passen aan het gewenste thema.

Pas op!
Deze kleurplaten zijn als voorbeeld op de website geplaatst en niet vrij voor gebruik (tenzij anders aangegeven). Pluk ze hier niet zomaar vandaan, de kleurplaten zijn al in eigendom. Helaas moet ik dit hier noemen i.v.m. diefstal. Het is mogelijk om gepersonaliseerde kleurplaten aan te vragen, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Enkele van de kleurplaten vindt je hier:
Stichting Het Drentse Landschap (o.a. schaapskooi & lammeren)
Het Hunebedcentrum (o.a. jager & mammoetjes)
Hunebedfietsroute (o.a. hunebed D21 & knip-en-plak hunebed)

Gratis kleurplaten
Een aantal kleurplaten mag je downloaden voor eigen gebruik, laat je het mij weten als je ze ingekleurd hebt? Ik zie graag het resultaat; delen kan via de mail of Instagram.